Satisfacció a Vallnord i Naturlàndia per l’afluència de visitants el primer cap de setmana postCovid

Els responsables dels dos dominis confien que el nombre d’usuaris es vagi incrementant progressivament al llarg de les properes setmanes

Un grup de riders a les instal·lacions de Vallnord Pal Arinsal.
Un grup de riders a les instal·lacions de Vallnord Pal Arinsal. Vallnord Pal Arinsal

El bike park de Pal Arinsal ha tancat el primer cap de setmana d’estiu amb 1.700 riders. La xifra es considera positiva tenint en compte les excepcionals circumstàncies dels darrers mesos. Des del domini es posa en relleu que s’ha ajudat a l’activació del país. Sensacions similars es tenen a Naturlàndia, des d’on parlen d’una afluència de visitants i es mostren optimistes de cara als propers dies.

Els dos espais lúdics han viscut el primer cap de setmana de funcionament després de la crisi del coronavirus i ho han fet, evidentment, amb xifres de clients molt per sota del que seria habitual en aquestes dates, però amb uns números relativament positius tenint en compte la situació generada per la pandèmia. Així, a Vallnord Pal Arinsal, amb el 94% d’activitats disponibles, s’han registrat 1.700 usuaris, sigui per persones amb forfet de temporada, de dia o passis com a vianants o d’activitats.

Josep Marticella, director general de Vallnord – Pal Arinsal, ha explicat que ha estat “una obertura molt positiva que ajuda a tornar una mica a la normalitat i tornar a activar el moviment al país”. Al seu entendre, el moviment d’aquests dos dies “demostra les ganes de gaudir de l’exterior”.

L'afluència està molt per sota del que seria habitual en aquesta època, però ja és un bri d'esperança després de la crisi sanitària provocada pel coronavirus

El domini confia que els propers dies, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, podrà mantenir la mateixa oferta d’instal·lacions. Els plans són mantenir l’estació oberta fins al proper 8 de setembre.

A Naturlàndia, les sensacions són similars. S’ha tingut una afluència “moderada” de visitants, amb la venda d’uns 300 tiquets per a les diferents atraccions, com ara el Tobotronc o l’Airtrekk. Les previsions de cara al cap de setmana vinent són optimistes, ja que la sensació és que “la gent té ganes de fer activitats a l’aire lliure, de desconnectar, de fer coses noves, diferents i aquí troba totes aquestes experiències que es complementen amb els altres atractius del país” segons ha volgut remarcar el nou director del parc, Xabier Ajona.

Des de Naturlàndia s’assegura que, en l’àmbit de la restauració, el nou concepte gastronòmic ha estat molt bé rebut pels clients. Tant el restaurant de la cota 1600, a peu de les activitats, com “La Borda”, a la Cota 2000, han gaudit d’una afluència molt bona, ja que a més de les persones que accedeixen per gaudir de les activitats del parc, cal sumar que han esdevingut un punt de trobada per a ciclistes, excursionistes i altres esportistes que gaudeixen de l’entorn de la Rabassa.

Naturlandia obrirà cada dia fins al 13 de setembre, en horari de 10 a 18h, i es preveu que els propers dies s’habilitin la resta d’activitats.

Usuaris de Naturlàndia a punt de fer un viatge en el Tobotronc.
Un grup d'usuaris a punt de fer un viatge amb el Tobotronc.

Comentaris

Trending