El PS furga en les expectatives frustrades de la taxa turística

El conseller general Pere Baró vol que el ministre Torres expliqui davant el ple el resultat de les inspeccions que s’han fet a diferents establiments del sector vist que no quadra la recaptació amb les xifres del nombre de clients

El conseller general Pere Baró.
El conseller general Pere Baró. CONSELL GENERAL

El Partit Socialdemòcrata vol que Govern doni explicacions al Consell General sobre les diferències existents entre el nombre de pernoctacions al país i la recaptació de la taxa turística que, cal recordar, està sent molt inferior al que s’estimava amb aquests xifres de clients als allotjaments. És l’objectiu de la pregunta oral formulada pel conseller general Pere Baró. Es vol que es desgrani quin ha estat el resultat de les inspeccions anunciades en el seu dia pel ministre, Jordi Torres.

La qüestió ha estat tramitada pel parlamentari a Sindicatura de cara a la sessió de control que s’ha de celebrar el pròxim dia 11 d’abril. Baró, ja fa uns mesos, va demanar pel desquadrament que, llavors, ja existia entre previsions de recaptació i realitat. La situació, malgrat el pas del temps, no es corregeix i, per això, considera necessari insistir.

Per això, en l’escrit, Baró vol que el ministre respongui sobre “quin és l’estat de les inspeccions pel que fa a la taxa turística anunciades” des del Govern. Serà, doncs, un dels temes de l’ordre del dia de la sessió de control que està programada al Consell General el dijous 11 d’abril.

Etiquetes

Comentaris

Trending