Pal Arinsal s’apropa a les dades de reserves de 2019

L’optimisme que ha mostrat el director d’EMAP, Josep Marticella, ha sigut el regnant a l’estand d’Ski Andorra a la Fira, però tampoc s’ha deixat enrere la prudència per les cancel·lacions

Estació de Vallnord-Pal Arinsal.
Estació de Vallnord-Pal Arinsal. Vallnord Pal Arinsal

Abans de la Fira d’Andorra la Vella, una de les ocasions on les estacions tenen una major oportunitat per vendre forfets, Pal Arinsal ja ha assolit, pràcticament, un nombre de reserves similars a les de 2019. L’optimisme, no exempt de prudència, que ha mostrat el director d’EMAP, Josep Marticella, ha sigut el denominador comú a l’estand d’Ski Andorra, que augura bones expectatives amb les noves mesures anunciades.

“Les reserves que tenim fins ara, comparades amb el 2019 que és l’any de referència, són força bones”, afirmava Marticella. Tot i això, el director d’EMAP no ha deixat enrere tampoc un nou factor afegit que ha introduït la pandèmia, i que sempre té a les estacions amb els dits creuats. “Poden cancel·lar sense cap mena de cost addicional, així que les dades que tenim són molt volàtils”, ha puntualitzat. A les estacions, però, auguren una bona temporada d’hivern, que ja es va fer palès amb l’esperança de recuperar l’esquiador britànic i que podrà començar a tenir resultats amb la participació d’Ski Andorra a una fira a Birmingham.

Esquiadors a Vallnord el passat gener, un dels pocs moments amb certa afluència turística del passat hivern.

Relacionat

Les estacions d’esquí recuperaran el 100% d’aforament

La Fira d’Andorra la Vella és una oportunitat per als interessats en adquirir un forfet. Els preus de les estacions assoleixen el seu punt més baix, i s’augura una bona afluència a l’estand. Al mateix nivell que s’espera que acudeixin els turistes a practicar l’esquí. “La gent aprofita molt i molt bé els preus de la compra anticipada, i això ens dóna unes xifres importants i a valorar”, ha assegurat Marticella.

Amb les noves mesures establertes pel Govern, en què no es tindrà cap limitació d’aforament, les estacions estan una passa més a prop d’aconseguir les dades de 2019 i recuperar la normalitat perduda durant la pandèmia. De moment, les vendes són molt bones, i tot assenyala a què aquesta auguració es complirà, però, Marticella insisteix, “tot ho agafem amb pinces, encara que tinguem un nombre de reserves molt alt”.

Comentaris (1)

Trending