L’ocupació total de l’octubre supera la del mateix mes del 2021

La mitjana del mes ha estat de 49,11% i ha augmentat respecte a la del mateix període de l’any passat, que va estar en un 44,5%, amb un pot del Pilar més concorregut al país

Rètol d'un hotel a Encamp.
Rètol d'un hotel a Encamp. G. P.

Els hotels tanquen el mes d’octubre amb una mitjana total d’ocupació de 49,11%. En comparació amb el 2021, s’ha deixat notar, tot i que de forma lleu, la recuperació que el sector està tenint al llarg d’aquest any. Concretament, s’ha detectat que el pont del Pilar ha estat més concorregut que el mateix període anterior, i això ha ajudat al fet que les xifres siguin millors, tot i que es mantenen en la normalitat per a l’època de l’any.

La Unió Hotelera ha fet balanç aquest dimecres sobre l’ocupació total del mes d’octubre, que ha tingut un petit augment respecte a la del 2021. Així, aquest 2022 ha estat del 49,11%, mentre que l’any passat va ser del 44,5%. Des de l’UHA entenen que tant el pont del Pilar, com l’últim de Tots Sants han sigut una mica millors pel que fa a l’arribada de turistes amb pernoctació del que ho van ser fa un any.

Així mateix, l’ocupació de la darrera setmana, del 31 d’octubre al 6 de novembre, ha estat del 50,49%. Es troba dintre de la xifra que s’ha estat produint al llarg de tot el mes, comparable amb la del pont del Pilar. Després de Tots Sants des de l’UHA asseguren que es tornen a trobar amb una mitjana més o menys habitual en aquesta època de l’any, que volta el 50%.

Etiquetes

Comentaris

Trending