L’ocupació de la setmana passada als hotels se situa en el 75,25%

Segons la Unió Hotelera, són semblants a les de l'inici del mes i habituals per aquestes dates, tret dels dies de Carnaval

La recepció d'un dels hotels del Principat.
La recepció d'un dels hotels del Principat. ARXIU

L'ocupació hotelera de la darrera setmana del 28 de febrer al 6 de març, ha estat del 75,25% segons les xifres que ha fet publiques aquest dimarts la Unió Hotelera. Són semblants a les del principi mes i habituals per aquestes dates, tret de la setmana de Carnaval que coincideix amb un període de vacances a França.

 

El director de la Unió Hotelera, Jordi Pujol diu que estan a l'espera de l'evolució durant les pròximes setmanes que poden tenir un comportament com el de la darrera a l'espera de les vacances de Setmana Santa que arribaran el mes d'abril.

Pel que fa al balanç de les xifres del mes passat, les dues millors setmanes van ser les del 14 al 20 i del 21 al 27, on van coincidir les festes de Carnaval i la celebració de dos concerts de l'Andorra Mountain Music en la seva edició d'hivern. Els percentatges del 81,89% i del 88,91% respectivament, situen les dades d'ocupació en les de la prepandèmia.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending