L’ocupació hotelera post-Tour baixa al 62,73%

Com era previsible, el nombre de turistes després del pas de la volta francesa ha davallat, tot i que el sector destaca que la xifra s’aconsegueix amb més establiments en marxa

Rètol d'un hotel del país.
Rètol d'un hotel del país.

Un cop passat el Tour, l’ocupació dels hotels del país va patir el passat cap de setmana una petita davallada. Així es desprèn de les dades fetes públiques des de la Unió Hotelera, que xifren la mitjana de les nits de dissabte i diumenge en un 62,73%, amb 56 establiments. Són xifres similars a les que s’esperen de cara als pròxims dies.

Era previsible que, després d’un cap de setmana amb l’aposta potent del Tour sumada als concerts de Bob Sinclar i els Gipsy Kings, l’arribada de turistes patiria una davallada el següent. I així ha estat. Segons les dades de la patronal hotelera, l’ocupació mitjana es va situar en un 62,73%. Això, amb 56 establiments oberts, un més que una setmana enrere. Comparat amb quinze dies enrere, també sense Tour i amb la punxada de Mònica Naranjo a l’Andorra Mountain Music, hi ha un lleuger increment (62,51%).

Pel que fa a l’ocupació mitjana setmanal, es va situar en el 47,94%. En aquest cas, es tracta duna millora amb relació a la primera de juliol, quan es va situar en el 44,35%. “Tenim una mica més que la de costum, per algunes pernoctacions a principis de setmana amb el Tour”, s’ha indicat des de l’entitat.

Des de l’UH es considera que “el cap de setmana ha tornat a nivells pre-Tour”. De cara al futur pròxim, es comenta que “creiem que seran dades similars a aquestes”.  

Comentaris

Trending