El nou espectacle del Cirque du Soleil ja ha venut el 60% de les entrades

El ministre de Turisme, Jordi Torres Falcó, demana paciència i temps per fer la feina necessària sobre el multifuncional: “el dia que es digui on s’ubica, tot ha d’estar molt ben treballat”

Torres Falcó, a la dreta, durant la presentació d'un nou atractiu turístic a la zona d'Engolasters.
Torres Falcó, a la dreta, durant la presentació d'un nou atractiu turístic a la zona d'Engolasters. G. P.

El Cirque du Soleil tornarà a Andorra aquest estiu. I ho fa, almenys segons les dades de Turisme, amb un bon èxit de públic. Fins ara, segons ha explicat el ministre, Jordi Torres Falcó, ja s’han venut el 60% de les entrades pels diferents espectacles previstos durant el juliol. Això fa preveure, de retruc, una temporada “molt correcta”, en paraules del responsable de la cartera, que també ha demanat paciència per treballar el projecte del multifuncional: “no volem fer passos en fals”.

Preguntat sobre les previsions de cara a l’estiu, el primer després dels pitjors estadis de la pandèmia, Torres Falcó s’ha volgut mostrar optimista. De fet, les dades, ha indicat, li permeten ser-ho. Així, ha citat les entrades ja col·locades per al retorn, tres anys després, del Cirque du Soleil. El 60%, ha assegurat, ja s’han venut, quan queda encara més d’un mes per ala primera sessió del show de la companyia canadenca.

Presentació de l'espectacle.

Relacionat

De peu o de seient: totes les entrades per al Cirque du Soleil seran de pagament aquest juliol

“Preveiem un espectacle com els d’abans de la pandèmia”, ha afirmat amb rotunditat el titular de Turisme, que ha volgut remarcar que el sector també valora positivament el retorn de la iniciativa, que s’ubicarà a l’aparcament de davant de Govern. “Crec que entre establiments i grups hotelers hi ha satisfacció”, ha manifestat. Entén que “la previsió és una temporada com va passar a l’hivern similar a les xifres anteriors a la crisi sanitària”.

Torres Falcó també ha volgut demanar paciència amb el destí definitiu del recinte multifuncional, un tema que, no ha amagat, genera tensió per l’expectació que està s’està generant i per la importància “cabal” per al Govern. Per això, ha reclamat paciència i que s’entegui que “no volem fer passos en fals”.

L'Estadi Comunal és una de les opcions que hi ha sobre la taula.

Relacionat

La decisió de la ubicació del multifuncional, ‘sine die’

El que està clar, ha remarcat, que hi ha dues ubicacions possibles: el Comunal i la Margineda. Totes dues “amb pros i contres”. I totes dues, recorda, amb la necessitat de tancar convenis amb el comú i propietaris particulars. “Ara s’està fent una feina tècnica per veure si tot el que volem s’encabeix en cadascuna d’elles”, ha comentat, posant l’exemple de la necessitat de garantir places d’aparcaments. “El dia que es faci públic on anirà tot ha d’estar molt ben treballat”, ha afirmat.

Comentaris (1)

Trending