La decisió de la ubicació del multifuncional, ‘sine die’

Els pros i contres dels diferents emplaçaments estan impedint que es prengui la decisió definitiva sobre el tema

L'Estadi Comunal és una de les opcions que hi ha sobre la taula.
L'Estadi Comunal és una de les opcions que hi ha sobre la taula. Altaveu

La decisió sobre l'indret on es construirà el multifuncional encara haurà d'esperar i és que "pros i contres" dels diferents emplaçaments no estan permetent que el projecte avanci. De fet, ja fa més d'un mes que s'havia d'haver anunciat, per Setmana Santa, però es va dilatant en el temps. L'elecció va per llarg mentre que des de l'executiu es vol estar segur abans de la resolució sobre el tema.

La ubicació del multifuncional encara haurà d’esperar i no hi ha data perquè es confirmi. Així hi ha confirmat el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, que apunta a “pros i contra” dels indrets per continuar estudiant les propostes. Tot i això, el ministre no ha volgut especificar quins són aquests problemes o entrebancs que estan impedint que es materialitzi, que cal recordar que són el de la Margineda i el de l'Estadi Comunal Joan Samarra.

L’anunci d’on es construirà es va dilatant en el temps. En un inici estava previst per abans de setmana santa i s’ha anat ajornant fins a l’actualitat, sense que hi hagi novetats. “Nosaltres hem d’estar convençuts quan fem la presentació final que sigui amb totes les garanties que el multifuncional estarà on estarà i l’emplaçament serà el definitiu i de la manera que farà”, ha indicat Torres que ha insistit que “el projecte està pràcticament finalitzat. És molt interessant”. Només el temps indicarà quan s’anunciarà i on s’aixecarà.

Comentaris

Trending