Naturlandia tanca abans del previst la temporada d’estiu-tardor i ja no obrirà fins a la d’hivern

Des del parc temàtics s’ha pres la decisió vista la situació epidemiològica provocada pel coronavirus als països veïns i per protegir tant clients com treballadors

Una imatge de Naturlandia aquesta temporada.
Una imatge de Naturlandia aquesta temporada. naturlandia

L’evolució de la pandèmia del coronavirus, tant a Andorra com als països veïns, ha fet que Naturlandia hagi pres la decisió d’aturar l’activitat les properes setmanes. Les instal·lacions tancaran fins que doni inici la temporada d’hivern. D’aquesta forma, s’avança la clausura de la campanya d’estiu-hivern, que en un principi s’havia d’allargar fins a l’1 de novembre.

Actualment, es mantenien oberts de dilluns a divendres el restaurant de la Borda i el parc d’animals i, ja els caps de setmana, les activitats a totes dues cotes. Així es volia seguir fins a Tots Sants. L’empitjorament de l’epidèmia, però, ha fet canviar els plans.

“La decisió de tancar fins a la temporada d'hivern ve donada a causa de l'evolució de la situació epidemiològica a les zones geogràficament més pròximes”, s’ha indicat via comunicat. En aquest sentit, es posa en relleu que “les mesures que cal adoptar condicionen el servei que es dóna i l’experiència del client”. Per això, “davant el risc de no poder mantenir l'estàndard de qualitat que requereix l'obertura del parc i amb l'obligació de protegir també l'equip, els responsables del parc han optat per aturar l'activitat turística”. Els clients que havien fet reserva per les activitats previstes per aquests dies rebran l’abonament íntegre de l’import la seva compra.

Des de Naturlandia s’indica que la decisió es pren “amb cautela” amb “l’objectiu d’avançar-se a una situació de risc”. A partir d’ara, s’explica, centraran els esforços a preparar la temporada d’hivern. Aquesta, si no es torcen els plans, hauria de començar el 21 de novembre.

Comentaris (2)

Trending