Naturlandia manté la seva planificació gràcies a l’arribada de turistes

El parc obrirà tots els caps de setmana de maig i juny, donant per iniciada la temporada de primavera

Una imatge de les instal·lacions de Naturlandia.
Una imatge de les instal·lacions de Naturlandia. NATURLANDIA

Naturlandia iniciarà la seva temporada de primavera i obrirà tots els caps de setmana de maig i juny. El parc estava pendent de veure si podria mantenir la seva planificació a causa de la pandèmia, però amb l’aixecament de les restriccions, el parc ha decidit continuar endavant amb la previsió. De moment, l’horari d’obertura serà de 10 h a 18 h dissabte i diumenge.

Amb aquest inici de temporada, Naturlandia recupera les activitats de les dues cotes, incloent-hi el Tobotronc. Després de l’avís del Superior que indicava que l’atracció no tenia prou mesures de seguretat, des del parc indiquen que han revisat i condicionat totes les infraestructures, instal·lacions i ginys. A més, també han readaptat les noves rutes de btt, previstes per a l’estiu.

Dos usuaris a punt de baixar amb el Tobotronc.

Relacionat

El Superior pica la cresta a Naturlàndia i avisa que el Tobotronc no té prou mesures de seguretat

Els visitants podran triar dues tipologies d’entrades i paquets turístics pels clients estrangers. Respecte al tobotronc, Naturlandia ha mantes la gestió d’accés amb reserva prèvia, per mantenir la bona experiència dels clients. Es podrà gaudir d’aquesta atracció a la cota 1600, a més de l’Airtrekk, la tirolina o els bugies infantils, entre d’altres. I, a la cota 2000, hi haurà les activitats de natura, el minitubby i s’obrirà la Borda de Conangle.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending