El Mon(t) Magic amplia la temporada fins al Pilar

Les bones xifres de visitants del juliol i la voluntat de contribuir a la reactivació econòmica del país decideixen Grandvalira a mantenir obert el parc familiar un mes més del previst

Una de les atraccions del Mon(t) Magic.
Una de les atraccions del Mon(t) Magic. Grandvalira

El Mon(t) Magic Family Park de Grandvalira ha decidit allargar la temporada d’estiu fins al 12 d’octubre. Inicialment, estava previst que l’espai tanqués portes el cap de setmana del 12 i 13 de setembre. Des de Grandvalira, però, s’ha optat per ampliar el temps d’obertura de les instal·lacions vist que l’afluència està sent elevada i perquè s’entén que és una bona formula de contribuir a la reactivació econòmica de la parròquia de Canillo.

Des de la seva obertura el passat 4 de juliol, el parc familiar ha aconseguit “un ritme de visitants satisfactori”. Amb aquestes xifres a la mà, el domini entén que val la pena no tancar la temporada amb el pont de la Diada de Catalunya. A més, es considera que cal seguir “contribuint a la dinamització de la parròquia de Canillo i d’Andorra en general i apostant per l’oferta d’oci de muntanya en família”.

Per això, la campanya s’ampliarà un mes. Fins al 12 d’octubre, coincidint també amb un altre festiu important al país veí del sud. Mon(t) Magic seguirà operatiu tots els caps de setmana als visitants. Per a tots els residents d’Andorra, l’accés al telecabina del sector Canillo serà gratuït a partir de l’1 de setembre.

A banda, Grandvalira proposa una nova experiència d’altura, els dies 15 i 16 d’agost, quan el telecadira Tsd4 Portella estarà operatiu per arribar fins al Mirador del Pic dels Maians des d’on és podrà contemplar les magnífiques vistes dels Pirineus, des del nou observatori. També es podrà gaudir d’un original aperitiu a la Food Truck que estarà situada al mateix Mirador.

Etiquetes

Comentaris

Trending