La llegenda de la Dama Blanca atrau els visitants convertint-se en un nou reclam turístic

S’exhaureixen les places per fer el camí de la Senyoreta a Sant Julià de Lòria en un itinerari teatralitzat i musicalitzat

Comentaris

Els participants a la sortida d'aquest dijous al camí de la Senyoreta.
Els participants a la sortida d'aquest dijous al camí de la Senyoreta. B.N.

La llegenda de la Dama Blanca atrau els visitants convertint-se en un nou reclam turístic. S'exhaureixen les places per fer el camí de la Senyoreta a Sant Julià de Lòria en un itinerari teatralitzat i musicalitzat. Aquest dijous se n'ha fet una altra.

El dimecres 12 de juliol es va inaugurar el projecte 'Sant Julià màgica' amb el nou itinerari situat al camí i al roc de la Senyoreta, escenari d'una de les llegendes més populars d'Andorra: la Dama Blanca, que també era coneguda com la Senyoreta. Segona la llegenda, des d'aquest punt (el roc de la Senyoreta) la Dama Blanca vigilava la frontera". L'objectiu d'aquest nou projecte és,donar a conèixer el patrimoni immaterial que hi ha a Sant Julià de Lòria.

L'itinerari s'ha estrenat aquest dijous.

Relacionat

Sant Julià estrena un itinerari de muntanya teatralitzat i amb música

La visita està dirigida a un públic familiar amb música, teatre i experiències sensorials.  El camí és de dificultat mitjana. Són tres quilòmetres des de la carretera general 1, al quilòmetre 8,5, (la Riberola), i fa uns 250 metres de desnivell i cal calcular unes tres hores aproximadament per a completar-lo. Està dirigit al públic familiar, i es recomana que hi vagin infants a partir de vuit anys, tot i que si estant habituats a la muntanya poden ser més petits. Sense desvelar-ne totes les sorpreses, en el recorregut els infants trobaran una sèrie d'elements, que caldrà que recullin per així conèixer quin era l'aroma de la Dama Blanca.

El punt de sortida és l'oficina de turisme de la plaça Laurèdia. Aquest dijous tot i l'amenaça de pluja s'han cobert totes les places.

Comentaris (2)

Trending