“Les pèrdues de Grandvalira no es recuperen en un estiu”

L’estació ha presentat totes les novetats que ha preparat per a aquest estiu, amb l’objectiu d’atraure turistes i, a més, de mantenir els residents que adquiriren el forfet aquest hivern

Xavier Salinas, David Hidalgo i Juan Ramon Moreno, directius de Grandvalira.
Xavier Salinas, David Hidalgo i Juan Ramon Moreno, directius de Grandvalira. Pilar Candel

David Hidalgo, director general de Grandvalira – ENSISA, afirmava en la presentació de la temporada que “les pèrdues no es recuperen en un estiu”. Ha sigut un hivern molt complicat per a l’estació, que únicament ha comptat amb els ingressos aportats pels residents que adquiriren el seu forfet. Per aquest motiu, “hem preparat la millor oferta que s’ha tingut en la història”, apuntava el director, Juan Ramon Moreno.

Les esperances de Grandvalira estan posades en la temporada d’estiu, “esperem que al juliol ja tinguem una millora important, som molt optimistes per als mesos finals i per a la tardor”, apuntava Hidalgo. Moreno, a més, ha volgut recalcar que la majoria de visitants seran francesos i espanyols, “tindrem un turisme de proximitat”. D’altra banda, per ‘premiar’ aquells residents que van adquirir el seu forfet a l’hivern, aquests mateixos abonaments seran vàlids per al telecabina.

Una imatge del Magic Gliss.

Relacionat

Grandvalira i Ordino Arcalís creen un nou forfet per a aquest estiu

La novetat més destacable d’aquest estiu és el forfet 4 Valls, pensat per “que la gent pugui passar més d’un dia i pugui organitzar les seves vacances al seu gust”, ha comentat Moreno. Grandvalira, aquest estiu, ha apostat per la varietat i per oferir als seus clients la possibilitat d’escollir el seu recorregut de forma lliure i sense problemes. D’aquesta manera, ja s’enfila una mica la línia que es vol seguir per a tenir “un hivern pràcticament normal”, afirmava Hidalgo.

D’altra banda, la gran aposta de Grandvalira ha sigut la restauració, “és molt important quan es fan sortides en família poder gaudir d’un bon menjar”, apuntava Hidalgo. Per la seva banda, Xavier Salinas, director de negoci, ha afirmat que el gran atractiu per a aquest estiu és “gaudir de la muntanya, de l’entorn i de l’aire lliure”, també ha comentat que, pròximament, es presentarà una novetat que encara no es pot desvelar.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending