Grandvalira i Ordino Arcalís creen un nou forfet per a aquest estiu

El passi permetrà l’accés al Mon(t) Magic Family Park de Canillo, al Funicamp amb excursió en bus 4x4 fins al llac de Pessons, la possibilitat de practicar golf a Soldeu, així com la pujada en telecabina de Tristaina i el telecadira de Creussans

Una imatge del Magic Gliss.
Una imatge del Magic Gliss. ARXIU

Les estacions de Grandvalira Resorts, Grandvalira i Ordino Arcalís presenten com a novetat per a aquest estiu el forfet 4 Valls. Aquest passi permet al visitant gaudir de les valls d’Encamp, Canillo, Soldeu i Ordino a través de diferents activitats com el Mon(t) Magic Family Park, el Funicamp o el golf. Es podran fer en parella, en família o amb amics.

El forfet 4 Valls serà vàlid a partir dels dies 12 i 13 de juny, quan el Mon(t) Magic Family Park de Canillo farà una obertura anticipada. La resta d’instal·lacions i activitats de les estacions de Grandvalira Resorts serà el dia 19 de juny. La temporada d’estiu conclourà el dia 12 d’octubre, data en què es preveu tancar l’activitat. El passi, que es podrà consumir en dies no consecutius, es podrà adquirir tant a les taquilles com a les webs de Grandvalira i Ordino Arcalís.

Amb aquest nou forfet es tindrà accés a diferents activitats. En primer lloc, es podrà gaudir del Funicamp, el funitel més llarg d’Europa. A més, s’inclou una excursió en bus 4x4 fins al Llac de Pessons, al sector de Grau Roig, on es podrà practicar senderisme o pesca. També els amants del golf podran practicar aquest esport al camp de Soldeu, el més alt d’Europa i on s’hi arriba en telecabina, també inclòs. En el Mon(t) Magic Family Park s’inclou la pujada i baixada, així com un passi en el Màgic Gliss, un tobogan de muntanya de 555m. Per últim, per als senderistes s’ofereix els viatges panoràmics en el telecabina Tristaina i el telecadira de Creussans.

Tindrà diversos preus, depenent de les entrades. 2 per 29 euros, 3 per 38 euros i 4 per 45 euros. A més, el client les podrà escollir de forma no consecutiva durant tot l’estiu i segons dates d’obertura de cada sector. Igualment, podrà escollir una entrada diferent cada visita o bé repetir la mateixa.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending