Els hotels registren una ocupació del 70% la darrera setmana

Els establiments del país enceten el mes de febrer amb unes xifres similars a les de gener, amb la previsió de poder mantenir-se estables i en aquestes dades

El rètol d'un establiment hoteler del país.
El rètol d'un establiment hoteler del país. T. S.

Els hotels del país continuen tenint una situació que és, en certa manera, força positiva tenint en compte que no es tracta de dates festives. Segons ha informat la Unió Hotelera (UHA), la darrera setmana, del 31 de gener al 6 de febrer, s’ha enregistrat una mitjana per sobre del 70% d’ocupació. En aquest sentit, les xifres es mantenen força estables respecte a gener, i s’espera que continuïn així el que resta de mes de febrer.

La primera setmana del mes comença amb unes xifres que es mantenen força correctes. La mitjana del 31 de gener al 6 de febrer s’ha situat en 70,71% de la capacitat dels hotels del país ocupada. Això escenifica que es continuen rebent turismes a un ritme acceptable, i que no s’ha donat una davallada considerable pel que s’havia enregistrat al mes de gener. A més, s’ha de tenir en compte que l’UHA ha presentat dades que inclouen també el cap de setmana, on l’afluència als establiments del país és major.

Pel que fa a les expectatives del mes de febrer, l’UHA preveu poder mantenir-se al voltant d’aquest 70% per poder tenir uns resultats adequats. Així, es continuaria també amb la línia que es va tenir el mes de gener, on la mitjana global va ser del 69,69%. Tot i això, des de la unió esperen a veure com evolucionen els pròxims dies per tal de poder fer una valoració.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending