Els francesos fan provisions al Pas

La localitat fronterera experimenta una notable afluència de visitants en un cap de setmana que ja es preveia d’alta presència degut a l’enduriment de les mesures anti-Covid

ca4e614c c099 4738 94a7 c2c1cf87b108

El Pas de la Casa experimenta una notable afluència de visitants. De fet, ja es preveia, i encara que no fa gens de bon dia, centenars de vehicles procedents de França arriben a la localitat fronterera a fer provisions davant l’enduriment de les mesures anti-Covid. Malgrat que no s’ha dictat un confinament total, el fet que s’imposin exigències com una prova PCR si s’arriba al país des de qualsevol altre lloc, inclòs en principi Andorra, ha fet que els francesos aprofitin aquest dissabte.

Són estades de molt curta durada al Pas, el temps just per, sobretot, carregar el maleter amb el que permeten les franquícies en matèria d’alcohol i tabac. També s’adquireixen altres productes en algun cas lligat a l’alimentació o a perfums i, abans o després de deixar la localitat, és pas obliga per Gasopas. Cal fer benzina sí o sí. I la gasolinera ho nota amb cues més que notables. El fet que no s’hagi dictat un confinament total deixa una certa escletxa per a l’esperança entre els comerciants del Pas.

 

També els operadors turístics estan mirant d’assegurar-se les condicions amb què s’exigeixen les proves negatives de detecció del coronavirus per mirar d’oferir productes, ofertes, que incloguin la prova PCR i mirar de continuar atraient turisme francès. No obstant, tant els operadors com la pròpia administració andorrana, encara aquest matí estan fent els contactes oportuns per acabar d’aclarir els punts anunciats aquest divendres pel primer ministre francès, Jean Castex.

Comentaris (1)

Trending