Comencen els treballs per muntar la carpa del Cirque du Soleil

L’esquelet ha de quedar fet aquest mes de maig i el juny s’aixecarà l’escenari i la graderia, mentre els artistes arribaran a mitjans del mes vinent per començar els assajos

Els operaris treballant per començar a muntar la carpa del Cirque du Soleil
Els operaris treballant per començar a muntar la carpa del Cirque du Soleil Albert Sanjuan

L’aparcament de Prada Casadet està tancat i els operaris han iniciat els treballs de muntatge de la carpa que albergarà l’espectacle del Cirque du Soleil ‘Festa’ de l’1 al 30 de juliol. Es tracta del segon any que aquest emplaçament alberga la companyia canadenca, que aquest any elimina les localitats dempeus i tots els espectadors estaran asseguts. Precisament, aquest dilluns s'han posat a la venda les entrades per al públic en general. 

Algunes de les peces que formen part de l’esquelet de la carpa ja han arribat i estan a l’aparcament de Prada Casadet. Aquest dilluns al matí els operaris ja s’havien posat a treballar de valent per tal de tenir muntada l’estructura aquest mes de maig. Segons informen des d’Andorra Turisme, durant el mes de juny es farà el muntatge de l’escenari i la graderia.

Precisament, a finals de maig està previst que arribin l’equip de producció del Cirque du Soleil per tota la part relacionada amb la il·luminació i la part escenogràfica. A mitjan de juny arribaran els artistes per començar els assajos. Cal tenir en compte que la primera representació tindrà lloc l’1 de juliol.

Budzaku i Torres han presentat el nou espectacle del Cirque du Soleil.

Relacionat

El nou espectacle del Cirque du Soleil eliminarà els espectadors de peu i reduirà l’aforament

Andorra Turisme ha posat a la venda les entrades per al públic en general i el 30% estan reservades per al sector turístic. L’aforament es redueix aquest any, tenint en compte que totes les localitats seran assegudes. En total, seran 22 representacions amb 3.700 places cadascuna i si s’omplissin totes s’arribaria a la xifra de 81.700 espectadors.

Comentaris (1)

Trending