Campanya de quatre dies als territoris francesos propers per informar de l’obertura de frontera

La promoció, que costa uns 21.000 euros, s’allargarà fins al diumenge i vol incrementar l’escassa afluència de visitants que s’ha detectat tot i la relaxació de les mesures restrictives pels ciutadans de l’Arieja i els Pirineus Orientals

Els carrers del Pas segueixen sense gaire afluència de francesos.
Els carrers del Pas segueixen sense gaire afluència de francesos.

Andorra Turisme ha encetat aquest dijous una campanya de comunicació per traslladar als residents als departaments de l’Arieja i dels Pirineus Orientals la possibilitat que tenen de travessar la frontera per comprar al Principat. La promoció s’allargarà quatre dies, fins al diumenge, i aposta per atreure visitants que puguin aprofitar aquest alleugeriment de les restriccions acordat des del govern francès i que, per ara, no s’ha traduït en una gran afluència de persones.

Des del mateix divendres, els ciutadans dels dos departaments veïns tenen l’opció de desplaçar-se a Andorra. S’esperava que això permetés recuperar una certa arribada de turistes, especialment al Pas de la Casa. Això no ha succeït i s’entén que, en part, és perquè a les zones afectades hi ha un cert desconeixement d’aquesta possibilitat.

Els carrers del Pas segueixen sense gaire afluència de francesos.

Relacionat

El Pas segueix sense visitants i molts interrogants en la segona jornada d’obertura de la frontera

Per això, i com ha explicat el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaju, s’ha començat aquesta mini campanya de comunicació que, ha admès, no estava prevista. L’acció s’allargarà fins al diumenge i, justament, intentarà informar que la frontera està oberta si es vol venir a comprar.

De fet, ja el passat cap de setmana es van fer accions via xarxes socials i de la web visitandorra, però el pas dels dies ha evidenciat que calia ser més ambiciós. Per això, s’han destinat 21.000 euros per inserir anuncis en diferents mitjans dels dos departaments.

“Hem de comunicar que els francesos poden entrar a Andorra”, ha comentat Budzaku. La voluntat és que aquesta campanya tingui “un efecte com més aviat millor”, evidentment, transformat en l’afluència de visitants al país. En pocs dies, a més, hi ha previst l’inici d’una segona acció promocional de cara al mercat francès, en aquest cas de 60.000 euros, centrada a comunicar l’inici de les rebaixes.

Comentaris (2)

Trending