Campanya d’Andorra Turisme a Catalunya sobre les opcions de visitar el Principat

La societat, a banda de l’ús de les xarxes socials, ha contractat espais publicitaris als principals mitjans catalans els dies previs a l’inici de la promoció ja prevista per la temporada d’hivern

La campanya ja ha començat a les xarxes socials.
La campanya ja ha començat a les xarxes socials.

Andorra Turisme ha encetat una campanya al mercat català amb l’objectiu d’informar sobre les noves condicions de mobilitat permeses arran de les mesures adoptades per la Generalitat, entre les quals l’equiparació del Principat i l’Alt Urgell. Es recorda que els residents a Catalunya podran visitar el país si compten amb una reserva realitzada en un allotjament turístic, si disposen d’una segona residència al país o bé, si venen a veure algun familiar o persona propera.

La campanya, que també remarca que els habitants de l’Alt Urgell no tindran cap tipus de restricció, s’ha fet, per ara, als diferents perfils de xarxes socials d’Andorraworld i a la pàgina web visitandorra. A més, a partir de dilluns, s’han contractat espais publicitaris als principals mitjans de comunicació catalans.

En concret, es realitzarà una campanya digital al grup Godó, al grup Prisa, al Periódico de Catalunya i també a l´Ara.cat. A més, es realitzaran mencions a les emissores de ràdio de RAC1 i als 40 Principals i es posarà en marxa una campanya a les xarxes socials adreçades al mercat català.

Aquesta campanya informativa es realitzarà del 21 al 27 de desembre i l´endemà, el dia 28, ja  arrencarà la campanya de promoció turística presentada fa uns dies.

Comentaris

Trending