La Cambra es mostra satisfeta a mitges amb l’ajornament de l’aplicació de la taxa turística

Esperen que s'apliqui als hostes a partir dels 16 anys i que hi pugui haver una reducció en la temporada baixa

Comentaris

La Cambra demana la col·laboració de les empreses andorranes.
La Cambra demana la col·laboració de les empreses andorranes. Toni Solanelles

Satisfacció de la Cambra però a mitges amb la decisió de la majoria parlamentària -Demòcrates, Liberals i Ciutadans Compromesos- d'ajornar l'entrada en vigor de la taxa turística fins al mes d'octubre vinent com a mínim. L'entitat volia que fos efectiva a partir del mes de desembre i esperen que es tinguin en compte altres de les seves propostes.

La directora de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS), Pilar Escaler fa una valoració positiva de la decisió de la majoria al Consell General d'ajornar l'entrada en vigor de la taxa turística tot i assegurar que "ens hauria agradat que l'inici de l'aplicació fos el mes de desembre". Recorda que "tenim altres punts com la taxa única per a tots els establiments independentment de la seva classificació".

El rètol d'un dels hotels del país.

Relacionat

Els grups de la majoria, disposats a retardar l’entrada en vigor de la taxa turística

Una altra proposta de la Cambra són la reducció de l'impost en l'anomenada temporada baixa i que s'apliqui als hostes a partir dels 16 anys que és la mateixa edat per a la seva inscripció al Registre Oficial de Turisme (ROT). Escaler ha dit que després de les reunions amb els grups de la majoria s'han de trobar amb els de Terceravia i amb el socialdemòcrata. "No tenim data encara però seran durant aquest mes de gener".

 

 

Comentaris (2)

Trending