Caldea tanca la Setmana Santa amb 12.600 visitants, un 14% més que l’any passat

Es destaca un increment de la facturació gràcies “a la millora” significativa del tiquet mitjà i anuncia que el termolúdic estarà tancat fins a mitjans de juliol per obres

Comentaris

Un dels espectacles que s'han pogut veure aquesta Setmana Santa a Caldea.
Un dels espectacles que s'han pogut veure aquesta Setmana Santa a Caldea. Caldea

Caldea ha tancat el període festiu de Pasqua havent rebut prop de 12.600 visitants, una xifra que suposa un creixement del 14% respecte a la registrada durant la Setmana Santa de l’any passat. Segons s’ha informat mitjançant un comunicat, s’ha aconseguit, també, una “millora significativa” del tiquet mitjà de les entrades, que s’ha traduït en una facturació superior a la del mateix període del 2023.

La finalització del període festiu coincideix també, amb l’anunci de tancament del termolúdic per poder-hi fer obres de millora. Així, des d’aquest dimarts i fins a mitjans del mes de juliol només es mantindrà obert Inúu.

Des del centre termal s’ha informat que l’horari d’obertura d’Inúu serà de 9 del matí a 23 hores de dilluns a diumenge fins al mes de juny. Al juliol, en canvi, els divendres i els dissabtes l’spa allargarà una hora més l’obertura al públic, fins a la mitjanit.

De l’abril al juny, les famílies amb infants majors de 8 anys tindran accés a Inúu alguns diumenges a la tarda. Excepcionalment, al mes de juliol també s’admetran famílies tots els dimecres i els diumenges, al matí. En ambdós casos, es tracta de franges horàries destinades exclusivament a públic familiar.

Finalment, els grups escolars accediran a Inúu els dimarts i els dimecres de 15hores a 18.30 hores fins al 30 de juny, horari en el qual estarà restringit l’accés al públic individual. Els dies 18 i 19 de juny el centre estarà tancat per atendre a escolars de forma exclusiva.

Etiquetes

Comentaris

Trending