El Bus Turístic prioritza els espais a l’aire lliure davant la crisi de la Covid-19

El servei enceta temporada, que s’allargarà fins al 30 de setembre, adaptant les rutes a les circumstàncies posteriors a la pandèmia del coronavirus

El Bus Turístic, al seu pas per Sant Joan de Caselles, a Canillo.
El Bus Turístic, al seu pas per Sant Joan de Caselles, a Canillo. Andorra Turisme

El Bus Turístic ha posat en marxa aquest dijous la temporada d’estiu, amb un retard en comparació a altres anys per poder adaptar tot el desplegament a les mesures necessàries per garantir la seguretat davant el coronavirus. L’operativa s’allargarà fins al 30 de setembre i hi haurà rutes cada dia de la setmana. Amb l’objectiu d´adaptar-se a la nova realitat, s´han canviat algunes visites en espais tancats i s’aposta per descobrir espais naturals i a l´aire lliure com ara els Jardins de Juberri o bé el casc antic d’Encamp.

Des d’Andorra Turisme, es posa en relleu que els itineraris que major interès desperten, any rere any, són els dels dimecres i els dels dissabtes, que són els que apropen els passatgers als parcs naturals de Sorteny i del Comapedrosa, entre altres visites. Així mateix els usuaris valoren especialment l’oportunitat de visitar algunes joies del romànic andorrà, sovint tancades, com són Sant Climent de Pal o Sant Miquel d’Engolasters.

A banda, les vistes des del Coll de la Botella, el Roc del Quer o al llac d’Engolasters també puntuen molt alt en les valoracions dels viatgers del bus. La puntuació mitjana de la temporada d’estiu 2019 va ser de 9,1.

Per donar continuïtat als bons resultats, es mantenen les visites als productors autòctons, que van ser la novetat de l’any 2019 i van comptar amb una molt bona acollida per part dels usuaris del Bus Turístic, que permet conèixer de primera mà els productes del país i la seva elaboració.

Els preus són els mateixos que l´any passat. 18 euros l’itinerari de matí i 32 euros el del dissabte, dinar inclòs. A banda, amb l’objectiu d’afavorir que molts dels andorrans i residents puguin gaudir d’aquestes visites guiades, durant tot aquest mes de juliol, es durà a terme una promoció 2x1, que es podrà reservar a l’oficina de turisme d’Andorra la Vella mitjançant la presentació del passaport o la targeta de residència.

Comentaris

Trending