Aposta pel turisme de benestar i salut amb la ruta ‘Moments’

El recorregut s’inicia a uns dos quilòmetres del santuari de Canòlich i consta de deu punts que es poden seguir amb un llibret-guia al preu de vuit euros

Comentaris

Jordi Torres Falcó i Josep Majoral, en un dels punts del camí.
Jordi Torres Falcó i Josep Majoral, en un dels punts del camí. Andorra Turisme

Posicionar el Principat en el segment del turisme de benestar i salut. Aquest és l’objectiu de l’itinerari ‘Moments’, presentat aquest migdia. La ruta que surt d’un punt situat a prop del santuari de Canòlich, inclou deu parades i es pot fer amb un llibret que costa vuit euros. El recorregut, asseguren els seus creadors -Andorra Turisme, amb la col·laboració del Govern i del comú de Sant Julià- “connectar amb la natura tot buscant un espai de calma i tranquil·litat interior”.

El projecte ha estat presentat aquest matí en un acte al qual han assistit el ministre del ram, Jordi Torres Falcó; el cònsol lauredià, Josep Majoral, i el director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres. L’itinerari s’ha concebut per donar resposta a l’oferta creixent d’activitats relacionades amb el benestar mental i l’autoconeixement en un entorn natural, una demanda creixent entre els visitants.

‘Moments’ és una ruta que comença a uns dos quilòmetres després de Santuari de Canòlich i que té com a base un llibret-guia que mitjançant un recorregut amb 10 punts permet a l’usuari gaudir de l’espai natural alhora que aprofundeix en l’autoconeixement. Aquest document es pot comprar a les oficines de turisme de Sant Julià de Lòria i d’Andorra la Vella a un preu de 8 euros. La durada del recorregut oscil·la entre una hora i hora i mitja en funció de qui la realitzi, ja que, precisament, aquesta ruta està concebuda perquè cadascú se la faci pròpia i “gaudeixi del seu moment de manera personal”.

Comentaris (1)

Trending