Andorra Turisme promou una campanya per atreure visitants de proximitat durant aquest mes

L'objectiu del 'countrybreak' és reforçar el país com a destí idoni per fer estades curtes i viure diferents experiències

Comentaris

https://www.youtube.com/embed/WFam0H-QyHA

Des d’aquest dimarts i fins al 30 de setembre, es durà a terme la nova campanya de 'countrybreak' als mercats de proximitat, amb la intenció de reforçar Andorra com a destí idoni per fer estades curtes i viure diferents experiències. Aquesta campanya que no estava prevista inicialment, servirà com a pont entre les campanyes d’estiu i de l’Andorra Shopping Festival 2020, i tindrà com a objectiu potenciar l’oferta de compres, benestar, cultura i gastronomia.

 

D’aquesta manera es vol allargar l’estiu captant turistes durant aquest mes i especialment durant els caps de setmana. El pla de comunicació es durà a terme tant a Espanya, en concret a Catalunya, València i Aragó, com a França a la regió d’Occitania. La promoció es centrarà en un espot publicitari de 'countrybreak' en diferents televisions regionals com TV3, Aragón TV i France 3 (Midi-Pyrénées i Languedoc-Roussillon). A més la campanya també es recolzarà en suports digitals com les xarxes socials i altres accions de vídeos 'online'. 

Acció a Disney Channel

Gràcies a l’acord signat amb Disney, s’ha previst una campanya paral·lela amb la mateixa temàtica durant tot el mes de setembre, que permetrà donar cobertura nacional a Espanya tant a Disney Channel, com en les xarxes socials del grup. La inversió total en mitjans publicitaris destinada a aquesta campanya és de 300.000 euros entre els dos mercats.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending