Andorra Turisme confia tenir espectacle del Cirque du Soleil tot i la fallida de la companyia

Des de la societat s’assegura que hi ha “contacte constant” amb l’organització i es mostren convençuts que es complirà el contracte amb dos shows previstos pel 2021 i 2022

Un instant d'un dels espectacles andorrans del Cirque du Soleil.
Un instant d'un dels espectacles andorrans del Cirque du Soleil.

Andorra Turisme confia que la situació econòmica que travessa el Cirque du Soleil, que a conseqüència de la crisi del coronavirus s’ha declarat en fallida, no afectarà els espectacles acordats per l’estiu del 2021 i del 2022. Des de la societat s’ha afirmat que estan en contacte continu amb la companyia canadenca i que esperen que, un cop avanci el pla de reestructuració impulsat per reconduir la situació, es pugui reiniciar la feina per preparar el show.

Feia setmanes que es tenia clar que la Covid-19 havia provocat un fortíssim impacte en el Cirque du Soleil. Tots els espectacles que tenia arreu del món van quedar cancel·lats i ara ha anunciat que es declara en fallida per afrontar les dificultats financeres –amb un deute de 900 milions d’euros- al mateix temps que, amb el suport de la província del Quebec, han presentat un pla de reestructuració. La primera conseqüència és l’acomiadament previst d’uns 4.000 empleats.

La companyia defensa que la fallida i el pla de reestructuració és garantir la seva continuïtat

Es tracta d’una forma, asseguren des de la companyia, de protegir el seu futur, tot recordant que “durant 36 anys sempre hem estat una organització exitosa i rendible”. Per tant, la voluntat és mantenir-la amb vida i, un cop sigui possible, reprendre els espectacles en marxa en el moment de l’esclat de la crisi sanitària.

I, entre aquests, almenys aquesta és la voluntat d’Andorra Turisme, hi ha el que estava acordat per l’estiu de l’any vinent. Des de la societat s’ha assegurat que “estem en contacte directe amb la companyia canadenca i al corrent de la situació econòmica en què està immersa”. Es recorda, a més, que fa setmanes es va arribar a un acord per posposar el show previst inicialment aquest juliol i, per tant, “la intenció és mantenir aquest compromís contret i tirar endavant l´espectacle previst pel juliol del 2021 i del 2022”.

Per això, es manté “un contacte constant” amb Cirque du Soleil, per “garantir la realització de l’espectacle a Andorra”. La previsió de la companyia, indiquen des de la societat publica, és “tornar a activar el més aviat possible els espectacles aturats” i “reprendre la seva activitat en els propers tres mesos”. Llavors, “es continuaran les converses entre Andorra Turisme i la companyia canadenca per tractar els detalls del nou espectacle previst pel 2021”.

-

Relacionat

El Cirque du Soleil s'ajorna per la crisi del coronavirus

Comentaris (11)

Trending