Andorra Turisme i Cirque du Soleil, amb bon regust de boca en l’estrena de ‘MUV’

La societat pública valora positivament “tret de dos petits detalls que cal millorar” l’organització per a l’accés al recinte i la companyia celebra l’excel·lent “connexió amb el públic”

Estrena de l'espectacle MUV del Cirque du Soleil

L’estrena de ‘MUV’ va ser “satisfactòria”. Almenys així ho asseguren tant els creadors de l’espectacle, Cirque du Soleil, com els organitzadors, Andorra Turisme. A nivell artístic, els representants de la companyia canadenca han valorat positivament el desenvolupament del show i, especialment, la connexió aconseguida amb el públic després de dos estius de pandèmia. Des de la societat pública, s’ha posat bona nota a l’organització, malgrat admetre que hi ha aspectes que es poden millorar per agilitzar l’entrada dels espectadors.

Va deixar bon regust de boca als seus responsables. En queden 21, ha recordat el director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku. De moment, satisfacció. Primer, pel ple. “Tenir 5.000 persones sempre és una tasca difícil”, ha remarcat. I, més, després de set edicions prèvies.

Pel que fa als aspectes organitzacions, s’admet que, en alguns moments, l’aglomeració de gent va ser important. En aquest sentit, ha explicat que un dels punts que va complicar tot plegat va ser l’accés d’una ambulància que havia d’atendre una voluntària que havia patit una indisposició. També, però, s’ha de tenir en compte el fet que “l’esperit mediterrani provoca que la gent arribi tard”. En global, entén que “hem passat la prova amb nota, però amb aquests dos petits detalls”. Un, millorable. El segon, ha posat en relleu, ja depèn més de la gent, a la que demana “venir deu minuts abans”.

Un dels moments de 'MUV'.

Relacionat

Turisme vol deixar embastat el nou contracte amb Cirque du Soleil i que decideixi el futur Govern

Per la seva banda, els representants de Cirque du Soleil han volgut destacar especialment la bona acollida que ‘MUV’ ha tingut entre els 5.000 espectadors. “Estem molt contents de la reacció del públic. Hem tingut molta connexió entre artistes i la gent, cosa que no era fàcil després de dos anys”, ha manifestat la productora executiva i cap de creació de l’espectacle, Maria Josée Adam.

Per la seva banda, la dissenyadora de la coreografia acrobàtica, Edesia Moreno, ha defensat que “hem intentat portar números que mai s’havien vist, exclusius, i la gent ho ha rebut molt bé; també hem volgut que participessin i, en aquest sentit, tot ha estat un èxit”. Per això, ha tingut paraules d’agraïment cap als assistents. “Va respondre molt bé, ens va donar la seva generositat i va obrir els braços des del primer moment”, ha comentat.

Recta final del muntatge.

Relacionat

El Cirque aixeca el teló amb tres de cada quatre entrades reservades

De les declaracions tant dels representants d’Andorra Turisme com dels de la companyia canadenca el dia posterior a la primera funció es desprèn que s’enterren, en certa forma, els dubtes aixecats pel nou espai. “És increïble; està molt ben ubicat i tenim més lloc per treballar l’espectacle”, ha assegurat Moreno, tot afirmant que “no ens hem sentit malament”.

Per la seva banda, Budzaku, que divendres va plantejar la possibilitat d’enderrocar part o totalment l’antiga seu del COEX per guanyar espai, ara ha qualificat la parcel·la de “perfecta per a l’espectacle”. Així, ha admès que “teníem cert respecte després de set anys a un altre lloc”. En canvi, vista la primera representació, la sensació és que “globalment, està bé”.

Comentaris

Trending