L’Andorra Shopping Festival alça el teló amb un ‘tribut’ al cinema mut

La Cia. Mademoiselle Paillette ha posat en marxa l’animació pel centre comercial amb el seu muntatge ‘Els anys completament bojos’

Els actors de la companyia en plena actuació per l'avinguda Meritxell.
Els actors de la companyia en plena actuació per l'avinguda Meritxell. Toni Solanelles

Una mena de tribut sobre xanques als Chaplin, Keaton, Garbo, Dietrich… ha servit aquesta tarda-vespre per alçar el teló d’una nova edició de l’Andorra Shopping Festival. El festival comercial, el conjunt d’accions d’animació que van del 4 al 20 de novembre per tal d’escalfar la temporada forta del Principat ha començat a rodar, en aquest cas, per l’eix comercial. De la plaça Rebés a Andorra la Vella fins al Museu Thyssen d’Escaldes.

Amb el muntatge ‘Els anys completament bojos’ la Cia. Mademoiselle Paillette com a mínim ha aconseguit atraure l’atenció i ha arrencat més d’un somriure a petits i grans que, sense voler-ho, sense saber-ho, resulta que estaven enmig d’una mena de rodatge cinematogràfic molt participar, el de la companyia que juga amb la música i la llum, amb el blanc i el platejat.

Les animacions són totes a l’aire lliure. Es tracta de fer un efecte crida en plena tardor. Moda, gastronomia, animacions infantils i música en directe… un reclam que ja fa algunes edicions que funciona però que no està ben bé clar del tot si funciona. L’arrencada de l’Andorra Shopping Festival ha passat aquest divendres pràcticament en silenci.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending