L’‘aire lliure’ andorrà atrau centenars de turistes catalans

Alguns dels paratges naturals més emblemàtics del país han notat un increment de visitants notable aquest cap de setmana

Excursionistes a la zona de Fontverd, a la vall del Madriu.
Excursionistes a la zona de Fontverd, a la vall del Madriu.

Alguns dels paratges naturals més emblemàtics del país han notat un increment de visitants notable aquest cap de setmana, especialment turistes d’origen català que han aprofitat que tot i no poder-se moure més enllà de la seva comarca si ho feien dins el territori autonòmic sí que podien, en canvi, franquejar la frontera hispano-andorrana i passejar i grimpar per espais del Principat.

Especialment dissabte, el nombre de visitants va ser considerable. És clar que res comparable amb els caps de setmana d’abans de la pandèmia. Però cert és que també els establiments d’allotjament turístic han notat un repunt de cites aquest cap de setmana. Caldrà veure que passarà a partir del que ve, quan ja no hi ha confinament comarcal a Catalunya i, per tant, els catalans podran anar a qualsevol paratge del seu territori.

fontverd refugi
Una imatge del refugi de Fontverd, aquest dissabte, amb un nodrit grup de visitants.

El que està clar és que espais com Engolasters, pels que volien quelcom proper a zona urbana, com la Vall del Madriu, per aquells a qui no els feia res endinsar-se una mica més en zones de muntanya, han rebut aquests darrers dies un bon nombre de visitants, gairebé comparable als dies posteriors a l’aixecament del confinament total que el país va viure la primavera de l’any passat.

Justament, la natura, o l’‘aire lliure’ és el reclam amb el qual juga Andorra Turisme per la campanya de primavera-estiu. I el visitant de proximitat és un dels ‘targets’, dels públics objectius, que evidentment s’intenta atraure per fer reviscolar la maquinària econòmica i turística després d’un hivern molt dolent.

Comentaris (8)

Trending