Air Nostrum assegura que el cap de setmana vinent el vol a Madrid operarà amb normalitat

La companyia explica que la decisió de desviar els passatgers a Barcelona es va deure al fet que l’aeroport de la Seu tancava massa aviat i no donava temps a completar l’operativa un cop resolta la incidència detectada al tren d’aterratge

Passatgers pujant a un vol d'Air Nostrum a l'aeroport d'Andorra-la Seu.
Passatgers pujant a un vol d'Air Nostrum a l'aeroport d'Andorra-la Seu.

Els vols entre Madrid i la Seu d’Urgell recuperaran divendres la seva operativa normal, després de la incidència registrada el passat diumenge. Així s’ha garantit des de la companyia, tot deixant clar que els fets ocorreguts són puntuals i no s’han de tornar a repetir. De fet, s’ha volgut indicar que si finalment l’avió, un cop fet l’aterratge a Madrid, no va volar cap a l’aeroport alturgellenc va ser perquè aquest havia de tancar i no donava temps, no perquè no es pogués resoldre el problema detectat.

Cal recordar que, diumenge, l’aparell de la companyia que feia la ruta entre la capital espanyola i la Seu va haver de tornar a l’aeroport de Barajas després de detectar un problema al tren d’aterratge. Els viatgers van voler posteriorment cap a Barcelona i des del Prat cap a Andorra es van desplaçar en autocar. Mateix trajecte, a la inversa, van fer els passatgers del vol de tornada.

Un dels avions d'Air Nostrum que fan la ruta entre Madrid i la Seu.

Relacionat

Una incidència obliga a suspendre els vols entre Madrid i Andorra de diumenge

Fonts de la companyia han indicat que la decisió de canviar el pla de viatge es va deure al fet que l’aeroport de la Seu havia de tancar. Per tant, tot i que l’avió podia volar un cop comprovada la incidència, no hagués donat temps a fer tota l’operativa.

Paral·lelament, també s’ha deixat clar que de cara al proper cap de setmana es podrà fer els trajectes amb tota normalitat. L’avió ja està a punt, s’ha assegurat. I, en tot cas, hi ha prou flota per substituir-lo si fos necessari.

Comentaris (1)

Trending