Una incidència obliga a suspendre els vols entre Madrid i Andorra de diumenge

L’avió que havia sortit de Barajas va haver de tornar a l’aeroport després de detectar-se un problema amb el tren d’aterratge i els viatgers, tant els d’anada com els de tornada, van ser desviats en un vol a Barcelona, amb obligat trasllat en bus cap i des del Principat

Un dels avions d'Air Nostrum que fan la ruta entre Madrid i la Seu.
Un dels avions d'Air Nostrum que fan la ruta entre Madrid i la Seu.

Una incidència en el vol entre Madrid i la Seu d’Urgell va afectar tota l’operativa d’Air Nostrum aquest diumenge. L’avió, de fet, va haver de tornar a l’aeroport Adolfo Suárez Barajas i ja no es va poder tornar enlairar. A conseqüència d’això, els passatgers que es desplaçaven al Principat i, també, els que viatgen cap a la capital d’Espanya, van haver de fer-ho via Barcelona, amb el desplaçament en bus obligat.

L’operativa havia començat amb normalitat, amb l’avió enlairant-se des de Barajas. Poca estona després, però, es va detectar un problema tècnic al tren d’aterratge. No representava una emergència, però sí que feia aconsellable fer marxa enrere. Així es va fer.

Així, l’aparell va poder prendre terra amb normalitat a l’Adolfo Suárez. Així i tot, un cop revisat es va considerar convenient no reprendre el viatge. Air Nostrum tampoc tenia cap altre avió disponible i, per tant, es va optar per canviar l’operativa. Als passatgers se’ls va recol·locar en un vol entre Madrid i Barcelona. I un cop al Josep Tarradellas, es van desplaçar en bus fins al Principat.

L’aparell, de fet, era també el que havia de fer el viatge de tornada entre la Seu i la capital espanyola. Per això, també es van quedar penjats els usuaris que havien d’agafar aquest vol. En el seu cas, van ser traslladats a Barcelona en bus i, des d’allà, van agafar un avió fins a Madrid

FtSdkqUXoAQfqf9
La ruta seguida pel vol a Andorra i el seu retorn a Barajas.

Comentaris (3)

Trending