'Turi' Mora és el concessionari del centre mèdic i esportiu que s'ha de construir a l'antic edifici de Sud Ràdio

Comentaris

\'Turi\' Mora és el concessionari del centre mèdic i esportiu que s\'ha de construir a l\'antic edifici de Sud Ràdio
\'Turi\' Mora és el concessionari del centre mèdic i esportiu que s\'ha de construir a l\'antic edifici de Sud Ràdio

Bonaventura ‘Turi’ Mora a través de les societats Centre Esportiu Sostenible 2508 SLU i ASPID SLU serà el concessionari de l’antic edifici de Sud Ràdio, al cap del port d’Envalira, que es convertirà, juntament amb un terreny annexe, en un centre mèdic i esportiu. Centre Esportiu Sostenible va ser l’única empresa que es va presentar al concurs. Feia molts mesos que s’havia tancat el termini de presentació de candidats i fins i tot abans que es convoqués, diverses fonts ja havien manifestat a l’Altaveu que l’explotació del ‘vaixell’ de Sud Ràdio podria recaure en l’entorn del cap visible de Bomosa. En tot cas, l’anunci del Govern d’avui ho confirma.

La signatura de l'adjudicació de la concessió s’ha de fer efectiva el setembre i suposarà una inversió d’onze milions d’euros. La gestió i explotació del nou centre mèdic i esportiu es concedeix per un termini de quaranta anys. Segons que ha explicat el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal, les obres està previst que comencin la primavera de l’any que ve i que acabin la tardor del 2019. Serà llavors quan el nou equipament amb inversió i gestió i explotació privada es posarà en marxa.

De mutu propi, Beal no ha esmentat quina era l’empresa adjudicatària. Arran de preguntes dels periodistes, el secretari d’Estat d’Esports ha explicat que la concessionària és la societat andorrana Centre Esportiu Sostenible 2508 SLU. Aquesta societat es va constituir l’octubre del 2014 i segons el registre de societats té el seu domicili a la Torre de Caldea. Des del desembre del mateix any té un únic soci i un únic administrador únic: la societat també andorrana ASPID SLU. I d’aquesta societat, fundada a principi de 2006, hi ha un únic soci i administrador únic: Bonaventura Mora Sagués.

Comentaris

Trending