Treballs a marxes forçades per poder reobrir el Punt de Trobada

(AMB VÍDEO) L’accés provisional per a turismes permet retornar a una certa normalitat malgrat els dubtes sobre si està garantida la seguretat amb el pas habilitat i l’esllavissada inestable

Comentaris

-
-
Es treballa a marxes forçades a tots nivells per intentar tornar el país a la normalitat després de l’esllavissada haguda a l’altura del Punt de Trobada. Justament, el centre comercial lauredià ha resultat força malparat arran del despreniment de pedres i terra. Una part dels rocs que han baixat de la muntanya han impactat contra la façana principal de l’hipermercat, tancat ara per ara al públic, i han malmès la planta baixa del centre.

S’està treballant en diferents fronts per mirar de poder reobrir tant aviat com sigui possible el supermercat. Ara per ara la és que es pugui tornar a obrir al públic el centre comercial en tres o quatre dies. A l’hora que ha succeït l’esllavissada només hi havia a l’interior membres de l’equip de seguretat. Els pocs empleats que es trobaven a l’hipermercat han estat convidats a marxar cames ajudeu-me per la policia. 

El fet que la caiguda de pedres i terra hagi fet sobreeixir l’aigua acumulada al clot de l’obra denominada ‘La Portalada’ ha contribuït a donar encara més dramatisme a tot plegat. Els bombers estan col·laborant en la retirada de les estructures del Punt de Trobada que han quedat malmeses pels impactes dels rocs.

L’accés des d’Espanya i cap a Espanya s’ha anat normalitzant tot i que el volum de trànsit, evidentment, no és el que hauria estat en una jornada normal de dissabte. Com a mínim fins dimecres no serà permès el pas de vehicles de gran tonatge. L’accés habilitat per a turismes, passant per la zona d’aparcament del centre comercial lauredià està generant diversos interrogants entre usuaris i altres persones, que tenen el dubte de saber si realment la seguretat està garantida a la zona. 

No cal mirar massa més enllà de la pròpia esllavissada per comprovar com les tones de pedres i terra que han baixat encara són del tot inestables. La sort, entre cometes, és que el clot de l’excavació ha permès ‘engolir’ molt del ‘material’ que s’ha desprès de la muntanya.

 

Comentaris (1)

Trending