Travesset vol fer de Sant Julià “la capital de la formació professional i universitària d’Andorra”

Units pel Canvi proposa tirar endavant el projecte de residència d’estudiants

Els candidats d'Units pel Canvi a la Universitat d'Andorra.
Els candidats d'Units pel Canvi a la Universitat d'Andorra.
La candidatura d’Units pel Canvi vol fer de Sant Julià de Lòria “la capital de la formació professional i universitària d’Andorra”, així ho ha expressat el seu cap de llista i candidat a cònsol major, Joan Travesset, que acompanyat dels altres membres de la candidatura Iris Orriols, Àlex Alís, Ernest Navarro i Josep Maria Cucalón, s’ha reunit amb el rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, i també amb estudiants i professors. L’objectiu de la trobada era escoltar inquietuds i posar en comú un projecte per a l’educació del país.

“Estem a la universitat perquè ens importa i perquè creiem que s’hi ha de ser en el futur”, ha assegurat Joan Travesset. En aquest sentit, Units pel Canvi s’ha compromès, de guanyar les eleccions a Sant Julià de Lòria, a designar una persona del comú per fer d’interlocutor entre el centre educatiu i l’administració pública, i així agilitzar les relacions entre ambdues institucions.

El candidat a cònsol major ha exposat que el plantejament d’Units pel Canvi passa, d’una banda per millorar les infraestructures educatives de forma coordinada amb el Govern, i de l’altra per la implicació del sector privat i dels particulars. Així, un dels projectes que es volen tirar endavant és la residència d’estudiants.

D’altra banda, Travesset també planteja la possibilitat de crear una borsa de famílies disposades a acollir estudiants internacionals. La formació celebrarà aquest dijous el seu míting al Centre cultural i de congressos lauredià (21 h 30).

Comentaris

Trending