Traslladaran aquest dissabte cap a Mollet del Vallès la víctima mortal de l’accident del Punt

El conductor del vehicle sinistrat i fill de la difunta roman ingressat a l’UCI de l’hospital en estat greu però estable

Comentaris

-
-
Els dos ocupants del cotxe que es va accidentar aquest dijous al matí a la zona del Tolse de Sant Julià, en les immediacions del Punt de Trobada, procedien de Mollet del Vallès. Justament, la víctima mortal del xoc, una dona de 84 anys, serà traslladada aquest dissabte cap a la ciutat catalana. Mentrestant, el ferit i fill de la dona, de 61 anys, roman ingressat a la UCI de l’hospital en estat greu però estable.

Després de fer tots els tràmits judicials, aquest matí s’ha autoritzat el trasllat de la dona cap on la família disposés, pendent com està, també, de l’evolució de l’home que conduïa un BMW I3 que després de creuar diversos carrils, inclosos dos en el sentit contrari, es va acabar encastant sota un camió de gran tonatge estacionat al voral del gran hipermercat lauredià.

La dona va morir pràcticament a l’acte. La part del copilot és la que més clarament va quedar sota del camió i els bombers van haver de treballar de valent per poder excarcerar l’acompanyant, de la qual sols se’n va poder certificar la defunció. Mentrestant, l’home va ser traslladat d’immediat al centre hospitalari on a primera hora de la tarda se’l va intervenir quirúrgicament per reduir-li les lesions que patia a la zona abdominal.

Hores d’ara el conductor del vehicle, que hauria perdut el control del mateix després d’un fort esternut o un petit mareig com a causes més probables, resta ingressat en estat greu. No obstant, està estabilitzat tant pel que fa a l’operació que se li va fer com de les policontusions que va patir.

Comentaris

Trending