El ‘Tour de France’ paralitza el transport públic la jornada de diumenge

El pas de la caravana ciclista altera totes les línies del país, suprimint-ne la majoria, i mantenint sols un servei mínim en d’altres

Totes les línies es veuran alterades.
Totes les línies es veuran alterades. Toni Solanelles

L’arribada del Tour de França al Principat d’Andorra suposarà una paralització gairebé total del transport públic aquest diumenge. Fins al punt que qui l’hagi d’usar imperiosament haurà de tenir molt en compte el servei de mínims que les companyies, de comú acord amb l’àrea de Transport del Govern, han acordat. La sortida des del Pas de dimarts tindrà una afectació molt menor.

La jornada de diumenge, però, es preveu caòtica, amb l’arribada de la caravana ciclista per la frontera franco-andorrana i la finalització de l’etapa a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella. Des de primera hora del matí hi haurà interrupcions en la circulació viària i totes les línies veuran alterats els seus recorreguts i horaris. Suprimint-se del tot la majoria d’elles i mantenint-se un mínim servei. Per la importància i impacte de la circumstància s’adjunta el document emès pel Govern perquè els ciutadans puguin tenir tot el detall de l’afectació.

Comentaris (1)

Trending