La principal associació de taxistes aposta per ‘TaxiClick’ com a solució de present i futur

ATA està alimentant de dades una APP que ja fa temps que usen els seus ‘adversaris’ d’ATI, que reuneix encara no una desena de professionals del taxi, i que preveu tenir en marxa com a molt tard el desembre

Imatge promocional de 'TaxiClick'.
Imatge promocional de 'TaxiClick'. ARXIU

L’Associació de Taxistes d’Andorra (ATA) ja té decidida, i està treballant per dotar-la de contingut, quina serà l’aplicació informàtica que adoptarà, de fet ja l’ha adoptat, per tal d’oferir un nou sistema de reserva de viatges als seus clients. ATA finalment s’ha decantat per l’APP que ofereix l’empresa Taxitronic, i que es coneix com a ‘TaxiClick’. La previsió és que com a molt tard el mes de desembre estigui en funcionament.

‘TaxiClick’ és l’aplicació tecnològica per demanar un taxi a través d’un telèfon intel·ligent (Smartphone) que disposa de més cotxes associats en el mercat. La seva aparent intuitivitat i la forma àgil i senzilla de poder-la manejar, a banda dels costos, hauria fet decidir els associats d’ATA, que ara ja han acabat d’introduir al programari la zonificació del país i comencen a alimentar l’APP d’altres dades necessàries per a la seva posada en marxa.

L’ATA està treballant també en la confecció i activació d’una pàgina web des d’on es publicitarà la nova aplicació. Tot i l’aposta per les noves tecnologies, això no vol dir, segons que han explicat fonts del col·lectiu, que es prescindeixi de la central de reserves tradicional. Ben al contrari, aquesta es pensa mantenir. Tampoc no es considera que sigui cap incompatibilitat ni generi cap problema el fet que sigui, ‘TaxiClick’, la mateixa eina tecnològica que ja va introduir ATI.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending