La persistència del temporal de neu porta Transport Escolar a reforçar el servei

Les famílies que puguin eventualment veure afectada la seva línia rebran un missatge de text al mòbil on se’ls comunicaran els canvis

Comentaris

Aquest dilluns al matí podria ser complicat a la carretera.
Aquest dilluns al matí podria ser complicat a la carretera. Toni Solanelles

El temporal de neu i vent persistirà aquest dilluns al matí, allargant-se una mica més del que era previst les precipitacions en forma de neu. Davant de la possible persistència de les nevades, el departament de Transport Escolar ha decidit reforçar el servei alhora que tant Protecció Civil com Mobilitat demanen evitar al màxim desplaçaments innecessaris i extremar les precaucions.

Algunes línies de bus escolar -podeu veure la graella concreta clicant en aquest enllaç- seran desdoblades. També hi haurà horaris de sortida que es veuran alterats per avança-los. En tot cas, les famílies dels escolars els quals estiguin afectats pels canvis rebran la informació via sms al telèfon mòbil que tinguin associat a les incidències en el servei.

De la mateixa manera, i com que aquest dilluns, fins al migdia, pot continuar nevant a totes les cotes a partir de mil metres, els departaments de Protecció Civil i de Mobilitat recomanen a la població evitar tant com sigui possible l'ús del vehicle privat en els desplaçaments interns, anticipar els desplaçaments i assegurar circular amb els equipaments especials obligatoris. De la mateixa manera es recomana l'ús del transport públic i compartir vehicles per tal d'evitar saturar la xarxa viària.

De la mateixa manera i tenint en compte que a causa de les precipitacions de les darreres hores el mantell nival es troba poc estabilitzat, es recomana limitar les activitats a la muntanya fora dels dominis segurs. En tots els casos consultar el butlletí de perill d’allaus i la previsió meteorològica abans d’efectuar qualsevol sortida.

Comentaris (1)

Trending