Una nova línia de bus unirà cada dues hores Andorra i l’estació de l’AVE de Lleida

Si es contracta via web, els vehicles d’Andbus, que per norma surten de l’Estació nacional d’autobusos, passen a buscar els clients que ho demanin al seu domicili

Comentaris

Campanya promocional d'Andbus.
Campanya promocional d'Andbus. ANDBUS

Una nova línia de bus unirà a partir del 2 de gener Andorra i l’estació de l’AVE de Lleida. Hi haurà dotze trajectes diferents durant el dia, a raó d’un cada dues hores. Els vehicles d’Andbus, que és la companyia que ofereix el nou servei, passaran a recollir els clients pel seu domicili sempre que sol·licitin aquesta necessitat via web.

La companyia de transports de viatgers ja té a la venda, els bitllets per a la nova línia que unirà, a partir del 2 de gener del 2023, qualsevol punt d'Andorra amb l’estació de l'AVE Lleida- Pirineus. Els bitllets seran oberts i haurà la disponibilitat d'adquirir abonaments. Amb aquesta nova línia, Andbus té com a objectiu “acostar i facilitar el desplaçament des d’Andorra a l’estació de l’AVE Lleida-Pirineus”.

Andbus, que ja té línia a l’aeroport de Barcelona amb aturada a l’avinguda Diagonal, i a l’aeroport de Tolosa, amb aturada a l'estació d'autobusos de la ciutat francesa, aconsegueix tenir un enllaç diari a Lleida i facilitar l’enllaç amb un punt important de connexió de viatgers com és l’estació lleidatana d’alta velocitat ferroviària.

La companyia del Principat ha programat uns horaris en el que el primer vehicle que surt cap a l’estació de l’AVE ho farà a 1/4 de 7 del matí (06:15 hores) des de l’Estació Nacional d’Autobusos. Hi haurà sortides cada dues hores fins 1/4 de 5 de la tarda (16:15 hores). Andbus continua efectuant el servei a domicili per a tots els viatgers que ho contractin via web. De tornada, el primer trajecte des de l’estació de l’AVE Lleida-Pirineus cap a Andorrà serà a 3/4 de 10 del matí (09:45 hores) havent-t'hi cada dues hores fins a 3/4 de 8 de la tarda (19:45 hores), que serà el darrer trajecte.

Etiquetes

Comentaris

Trending