Més de 6.000 persones han activat l’abonament gratuït de transport públic

El Govern qualifica d’èxit la mesura després d’haver entregat més de 10.000 tiquets, tant en físic com en digital

Persones fent el tràmit per aconseguir l'abonament aquest dimecres.
Persones fent el tràmit per aconseguir l'abonament aquest dimecres. Gabriel Pérez

Els abonaments gratuïts de transport públic continuen establint-se a bon ritme. Es van posar en marxa el passat divendres, 1 de juliol, i ja s’han activat més de 6.000. És a dir, totes aquestes persones ja n’han fet ús. El Govern, concretament el ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, que ha exercit de portaveu aquest dimecres, ha assegurat que és un “petit èxit”. Sobretot, tenint en compte que s’han entregat més de 10.000, sumant digital i físic.

Fins a 6.066 persones ja haurien fet servir els seus abonaments gratuïts d’autobús en menys d’una setmana. La mesura, instaurada pel Govern, es va posar en marxa el passat divendres. Filloy ha recordat que aquests tiquets no únicament s’han de sol·licitar, sinó que s’han d’activar en algun moment perquè siguin vàlids. De fet, les companyies concessionàries, Coopalsa i Nadal, únicament cobraran aquells que s’utilitzen almenys una vegada.

Pel que fa a les entregues, la darrera setmana s’han repartit 10.475 abonaments en total, dels quals s’ha activat, aproximadament, un 60%. De tots els tiquets repartits, 2.489 han estat de forma digital i 7.986 en físic. Com a dada complementària, Filloy ha assenyalat que, actualment, hi ha 5.254 usuaris a l’aplicació Mou_T_B.

Comentaris (1)

Trending