Transport Escolar té gairebé decidit demanar un vehicle ‘exclusiu’ per a l’escola francesa d’Escaldes

Inspectors del departament han estat controlant el trajecte i no el veuen compatible amb la ruta que va del Tarter al Janer

-
-
Tot porta a pensar que, al final, el departament que s’encarrega del Transport Escolar acabarà exigint a Autocars Nadal que afegeixi un altre vehicle per tal que es faci càrrec del trajecte que va des del carrer de la Unió fins a l’escola francesa d’Escaldes atès que és massa habitual que els alumnes arribin tard a classe. Els pares esperen que es canviï definitivament l’horari i que es posi un bus específic per als seus fills que garanteixi la bona marxa de la línia, igual que el curs passat.

Una inspectora ha anat controlant el trajecte i, segons els pares, hauria comprovat com el viatge entre el carrer de la Unió i l’escola francesa escaldenca és incompatible amb la ruta prèvia que fa el vehicle de Nadal entre el Tarter i el col·legi Janer. Malgrat que els darrers dies hauria anat presentant-se al carrer de la Unió més aviat del que ho havia fet dies enrere, encara no ho fa prou per garantir l’arribada a temps de manera habitual.

De fet, segons fonts dels pares, que estaven acostumats a què el bus que trasllada a l’escola els seus fills sortís del carrer de la Unió a les 8.35 hores del matí, han explicat que una inspectora els va informar que estava controlant la ruta i tenia intenció de comunicar i confirmar que “s’hauria de posar un bus especialment per la nostra parada ja que no pot ser que el nostre bus vingui de fer la ruta del Tarter perquè els nens segueixen arribant tard”. Això és almenys és el que els progenitors esperen que passi.

-

Relacionat

Autocars Nadal fa ajustos per quadrar les línies de transport escolar
-

Relacionat

Pares de l’escola francesa d’Escaldes lamenten el desgavell amb el bus escolar

Comentaris

Trending