Autocars Nadal fa ajustos per quadrar les línies de transport escolar

Els darrers dies ha estat controlant els temps de pas del trajecte que porta els alumnes de l’escola francesa d’Escaldes

-
-
Autocars Nadal, una de les companyies que més expedients de transport escolar té assignades, està convençuda que podrà acabar quadrant tots els trajectes que assumeix, com per exemple el que porta alumnes de l’escola francesa d’Escaldes. Els darrers dies l’empresa ha estat fent controls i ajustos per mirar de compaginar totes les línies que opera i, alhora, fer-ho garantint que els escolars arriben a l’hora a classe.

Pares de l’escola francesa d’Escaldes s’havien queixat -i no són els únics- que el bus que havia de sortir segons les previsions inicials i el que fixava el carnet a les 8.35 hores des del carrer de la Unió sempre anava tard. De fet, al cap de pocs dies d’estar en marxa el servei, i sense preavís, es van canviar els carnets i els nous documents establien que l’hora de sortida des de l’esmentat carrer serien les 8.45 hores. Per ‘norma’ els alumnes acabaven arribant entre 5 i 10 minuts tard a l’escola. Els pares tampoc no podien arribar a temps a les seves respectives feines.

I és que el vehicle que acabava portant els alumnes de l’escola francesa escaldenca primer feia i fa el trajecte que va del Tarter fins al col·legi Janer, i després havia d’acudir cap al carrer de la Unió. Davant de les queixes sorgides els darrers dies, dijous una inspectora de la companyia va fer el trajecte i divendres va ser el propi director de Nadal qui hauria experimentat el funcionament de la línia. Entre els dos dies l’hora de sortida del vehicle ja s’ha reduït força. I fonts de la companyia han assegurat que està convençuda que es podrà ajustar tot degudament.

Mentrestant els pares estan a l’expectativa que realment les millores sensibles que hi ha hagut els darrers dies es consolidin la propera setmana i l’horari sigui el que realment els havien dit i que és el que va funcionar sense cap tipus d’incidència durant el curs passat.

Comentaris

Trending