Totes les estacions fan comprovacions visuals de l’estat dels seus ginys

El sabotatge de Pal genera alarma entre totes les societats gestores de camps de neu que estan tornant a revisar els equips

Comentaris

-
-
L’incident provocat que ha afectat tres ginys de l’estació de Pal ha generat una forta alarma entre el sector de la neu del Principat. Dilluns a la nit, responsables de l’estació massanenca ja van advertir altres operadors de camps de neu del país sobre el succés. La gravetat del mateix i el desconeixement, per ara, del rerefons que tenia l’autor o autors de l’atac, hauria portat els equips de manteniment de totes les estacions a tornar a fer una inspecció als seus ginys, encara que sigui de manera visual.

Els responsables d’EMAP ja han fet aquest treball després de localitzar el primer tall al telecadira La Serra II. I a banda dels tres seccionaments ja advertits, ha descartat cap altre incident en cap altre cable, ni de Pal ni d’Arinsal. La resta d’empreses gestores de camp de neu estarien fent revisions oculars, més encara a les portes de l’inici de la temporada. Alguns dels camps de neu ja van fer proves i exàmens als seus ginys immediatament després del tancament de la temporada.

Els darrers dies, i just abans d’obrir les instal·lacions, la majoria d’estacions fan proves de càrrega i altres exàmens per comprovar l’estat de tots els equips. El succés de Pal, però, hauria portat a intensificar les revisions. Un fet com el que ha afectat els dos telecadires i el teleesquí massanencs es podria detectar, en principi, amb una simple, però acurada, revisió ocular.

Etiquetes

Comentaris

Trending