Tot Sants ‘de castanyes’ entre parelles

La policia va haver d’intervenir la setmana passada en tres baralles conjugals arran de les quals va detenir cinc persones

El cotxe policial que s'acabaria enduent el detingut en les immediacions a l'establiment de l'arrestat (al fons a l'esquerra).
El cotxe policial que s'acabaria enduent el detingut en les immediacions a l'establiment de l'arrestat (al fons a l'esquerra).
Els delictes en l’àmbit domèstic continuen francament a l’alta. Fins al punt que cada dia que passa són més freqüents les disputes familiars per múltiples circumstàncies. La setmana passada, al tomb de Tot Sants, la policia va haver d’intervenir en tres batusses de parella. Arran d’aquestes agressions, dues de les quals mútues, els agents van haver de procedir a la detenció de cinc persones. Per aquests fets, cap d’elles van haver d’ingressar al centre penitenciari.

El primer cas es va donar dimarts a la nit a Andorra la Vella. Van acabar detinguts una dona de 58 anys i un home de 62, tots dos residents. La discussió que mantenien a la llar va derivar en una agressió mútua entre ells. El tercer detingut ho va ser la matinada de Tot Sants en concret, l’1 de novembre. També a la capital, com el tercer i darrer cas, en aquesta ocasió l’arrestat va ser un resident de 37 anys que també a causa d’una desavinença conjugal va acabar agredint la parella.

El darrer cas, que com s’ha dit va ser també a Andorra la Vella, es va donar a altes hores de la matinada de dissabte. Eren dos quarts de sis de la matinada quan una dona de 31 anys i un home de 40, tots dos residents, es van embrancar en una discussió que acabaria també en baralla física i en detenció posterior dels dos protagonistes.

 

Comentaris

Trending