Interès per fer una promoció immobiliària en la parcel·la on ara hi ha el Palau de Gel

Viladomat hauria fet només d’intermediari amb el comú i la propietat per a un contacte seu que està avaluant la possibilitat d’invertir a Canillo si les converses entre els actuals ‘socis’ de l’equipament no fructifiquen

Una imatge del Palau de Gel.
Una imatge del Palau de Gel. ARXIU

Ni Grandvalira, ni Saetde, ni tan sols Viladomat. Si hi ha un interès més enllà del del comú pel Palau de Gel, és per aprofitar la parcel·la on està bastit i fer-hi una promoció immobiliària. I no la duria a terme l’empresa del sector de la neu. Joan Viladomat ha mantingut contactes els darrers dies tant amb representants de la propietat de la parcel·la com del comú, però ho ha fet per compte d’un tercer, un contacte seu que estaria avaluant la rendibilitat d’invertir a Canillo.

Davant el fet que les converses per estendre un altre contracte entre casa Roig i el comú de Canillo no van per bon camí i la negociació està hores d’ara molt lluny de poder arribar a un acord, hauria sorgit l’interès per part d’un promotor immobiliari de dur a terme una operació al bell mig de l’avinguda Sant Joan de Caselles, al centre de Canillo. Pels lligams amb Viladomat aquest, segons fonts properes a l’empresari, hauria fet simplement els contactes. D’una banda saber la disponibilitat dels propietaris dels terreny i, de l’altre, tenir detalls de la qualificació urbanística de la parcel·la.

Un patinador exercitant-se al Palau de Gel.

Relacionat

Viladomat s’interessa pel Palau de Gel

Viladomat hauria demanat, a més, al cònsol major canillenc, Francesc Camp, amb qui hauria parlat, la possibilitat de poder accedir a algunes de les xifres de negoci o detalls dels costos d’explotació del Palau de Gel. Camp l’hauria emplaçat als propers dies, quan en el marc probablement d’una sessió de consell de comú que s’ha de celebrar dimecres vinent, 23 de novembre, es podrien fer públiques unes dades que podrien satisfer l’interès del contacte de Viladomat.

Un dels escenaris que es plantejaria, si finalment no hi ha acord entre el comú i la propietat per reeditar un nou contracte de lloguer, i si el promotor veiés viable dur a terme la inversió immobiliària, seria que mentre no estigui tot apunt per construir, poder continuar explotant el Palau de Gel. I per aquest motiu s’haurien demanat les dades de què disposa el comú per poder fer les anàlisis corresponents i prendre decisions.

Comentaris (2)

Trending