Terceravia farà arribar un bon servei de transport comunal al coll d’Ordino

Jordi Balsa considera que el comú ha d'estar al servei de les persones

Els candidats de Terceravia a Ordino.
Els candidats de Terceravia a Ordino.

La candidatura Terceravia Independents Ordino ha assegurat que portarà a terme un bon servei de transport públic al coll d’Ordino i a la resta de pobles de la parròquia. “Tothom ha de tenir uns serveis comunals de qualitat. És una meravella pagar sols 20 cèntims, però cal arribar a tots els veïns, però aquí la qüestió no és el preu, sinó el servei que tenim o més ben dit no en tenen”, ha explicat Jordi Balsa, candidat a cònsol major de Terceravia Independents Ordino.

Jordi Balsa ha afegit que “el comú ha d’estar al servei de totes les persones i Ordino no és sols el poble, sinó que també està Llorts, el Serrat o el coll d’ordino. Per tant, tots els serveis han d’estar adreçats a tots els pobles i indrets, serveis com la treta d’escombreries, l’enllumenat públic, el transport comunal o la treta de neu”.

El candidat de Terceravia Independents Ordino ha explicat que “durant el porta a porta ens hem adonat de totes les mancances que tenen els pobles d’Ordino i per això ens comprometem des del minut 1 d’entrar al comú a solucionar-les”.

 

 

 

Comentaris (1)

Trending