Terceravia vol unir el carrer de la Parròquia amb l’avinguda Sant Jaume

La formació posa en relleu que el projecte, que farien via pla especial, permetria millorar el trànsit de vehicles a la zona

Pau Tizón, al costat del carrer de la Parròquia.
Pau Tizón, al costat del carrer de la Parròquia.

La candidatura Terceravia Independents a Escaldes-Engordany ha anunciat que vol impulsar el pla d’unir el carrer de la Parròquia amb l’avinguda Sant Jaume. Segons la formació, aquesta unificació permetria una millora considerable de la circulació de vehicles a la zona, especialment en moments d’alta intensitat, com ara l’entrada i la sortida dels infants a les escoles.

Així ho ha explicat el número 3 de la llista, Pau Tizón. “Aquesta unió la faríem a través d’un pla especial i d’aquesta manera el que permetria és descongestionar de cotxes en el moment d’entrada i sortida de les escoles i alleugerir el trànsit”, ha assegurat. No és, però, l’únic motiu pel qual impulsen la proposta.

I és que, segons ha explicat el candidat de Terceravia, el projecte també facilitaria una altra entrada al poble d’Engordany. “Ara només hi ha una i, a més els dies que neva, la pujada és perillosa a l’avinguda Sant Jaume”, ha recordat, tot indicant que “com que no toca el sol, o la neu es treu de seguida o es congela i això és un perill per a tothom: vianants, cotxes i per a la gent de les escoles”. Tizón ha apuntat que “és una solució als problemes dels habitants d’Engordany”.

Comentaris

Trending