Terceravia vol fiscalitzar fins a l’últim detall l’obra de la seu de la Justícia

El conseller Josep Majoral demana documentació variada per poder portar “un control estricte” tant dels treballs com del finançament

-
-
Terceravia Unió Laurediana pretén exercir un “control estricte” tant dels treballs constructius, ara ja a la recta final, com de l’impacte financer de les obres de la nova seu de la Justícia, que s’han retardat una mica respecte de la previsió inicial tot i que ja està el procés molt avançat.

En aquest sentit, el conseller general Josep Majoral ha entrat aquest matí una demanda d’informació a la Sindicatura sobre els treballs. A l’escrit, Majoral ha demanat que l’executiu faciliti de manera detallada els pressupostos adjudicats i les partides destinades a la construcció del nou edifici judicial.

Majoral vol tenir la relació concreta dels imprevistos que hi ha hagut i els canvis de materials, el pla d’obra on es reflecteixi el cost associat a la durada de les tasques, així com els contractes entre el Govern i totes les empreses adjudicatàries, tant pel que fa a la construcció, com pel projecte i direcció d’obra. 

El parlamentari de terceravia Unió Laurediana Independents ha explicat que l’objectiu de la demanda d’informació és “tenir un rigor i control sobre la despesa de la construcció de la nova seu de la Justícia”, en tractar-se “d’una de les obres més grans que està realitzant Govern i que a més compta amb un import elevat”.

Comentaris

Trending