Terceravia se sent “alternativa de Govern” després d’una “campanya correcta”

La formació liderada a nivell nacional augura que “farem molt bons resultats” ja que el país demanda la “seriositat i rigor” que afirmen representar

Comentaris

-
-
“Ni demòcrates ni socialdemòcrates amb liberals”, el Principat necessita “seriositat i rigor, i això passa per terceravia.” Així ho ha afirmat el número 2 de la candidatura i un dels impulsors del moviment laurediano-massanenc, Joan Carles Camp. El fins ara conseller general ha fet balanç d’una “campanya correcta” que els deixa “bones sensacions” amb “certes candidatures parroquials” que veuen guanyadores, en relació amb Unió Laurediana, i uns “molt bon resultats” que esperen a nivell nacional. Tot plegat els porta a pensar que “som alternativa de Govern”.

Camp, més enllà de les expectatives i les sensacions, i de celebrar que la campanya hagi estat més neta del que ha reconegut que esperaven, ha repassat alguns dels ‘lemes’ que la formació ha repetit durant aquests quinze dies que ha qualificat “d’intensos”. Per a terceravia, no és bona ni la improvisació que atribueix als demòcrates ni el populisme que considera que fan els socialdemòcrates a parer del dirigent de la formació. 

Camp ha afirmat que “s’han creat molts neguits i no s’ha resolt” i ha lamentat que aquests dies es pugui “prometre el que sigui”. “Ara no s’hi val a fer falses promeses”, ha remarcat el candidat de terceravia, que ha assegurat que “es necessita un canvi” igual com es necessita “seguretat jurídica” i “estabilitat”. Per a Joan Carles Camp, la ciutadania està “cansada que es legisli per tapar forats” i que hi hagi lleis que s’hagin modificat “cada mes i mig o dos mesos”.

Per al número dos de Josep Pintat, terceravia, que aquests dies ha notat “el suport i escalf” de la gent, és exemple de “seriositat i rigorositat”. I això porta també a una “estabilitat” que al país li convé perquè “si hi ha estabilitat hi ha prosperitat i si hi ha prosperitat hi haurà solucions per a tothom”.

Comentaris

Trending