Terceravia reclama més transparència sobre els acords amb Saetde per l’estació d’Arcalís

La formació liderada per Jordi Balsa admet que l’entrada del soci privat al camp de neu “és un bon tracte” que “ha beneficiat les finances”

-
-
La candidatura ordinenca de Terceravia considera que hi ha d’haver més transparència en relació amb els acords entre el comú d’Ordino i la societat Saetde per a l’explotació del camp de neu d’Arcalís. La reclamació l’han fet els integrants de la llista que encapçala Jordi Balsa en el marc de l’exposició de la proposta en matèria de política econòmica que presenta la formació.

La gestió econòmica comunal s’ha de basar en la “coherència i la sostenibilitat per oferir els millors serveis dins d’una capacitat inversora i així anar reduïnt el deute progressivament”, ha explicat la candidata a cònsol menor, Encarna Vàzquez. Qui ha destacat que per poder portar-ho a terme “es necessita establir una política econòmica ben definida”. 

La candidata a cònsol menor ha admès que la concessió del camp de neu Ordino-Arcalís a la societat Saetde “ha beneficiat les finances comunals amb una reducció del deute. Pensem que és un bon tracte, ja que veníem d’una gestió deficitària del camp de neu i això provocava un forat molt gran en les finances comunals, però critiquem la manca de transparència en aquest tracte de cessió i nosaltres anunciem que des del minut 1 establirem contactes amb la societat Saetde per tal de saber els plans de desenvolupament que aportin beneficis a la parròquia”.

 

Comentaris

Trending