Terceravia lamenta la pèrdua de confiança i proximitat amb la policia

Diversos integrants de la formació liderada per Josep Pintat es reuneixen amb membres del CFPA i fan una lectura crítica de la Llei de Funció Pública

-
-
Terceravia considera que en les dues darreres legislatures s’ha perdut “la tradicional imatge de confiança i proximitat de la policia respecte els ciutadans”. La formació liderada per Josep Pintat ja tenia en convenciment que en matèria de seguretat pública s’havia anat a pitjor, però trobades com la mantinguda aquest matí amb membres del Col·lectiu de Funcionaris de Policia (CFPA) fan reafirmar-lo.

Pintat s’ha reunit amb Salvador Prieto i Lara Vilamala, president i vocal del CFPA per tal d’analitzar diferents aspectes de la seguretat del país. En el decurs de la conversa, els presents han analitzat en termes crítics el projecte de llei de la Funció Pública i han coincidit en la "necessitat de recuperar la tradicional imatge de confiança i proximitat de la policia respecte els ciutadans”, malmesa, segons els presents, al llarg de les dues darreres legislatures "per causes alienes a la voluntat d’aquests servidors públics”.

A la reunió, Pintat ha estat acompanyat del número 2 de la candidatura nacional de terceravia, Joan Carles Camp; l’exdirector de la policia i membre d’Unió Laurediana Lluís Betriu; l’agent policial i candidata parroquial número 2 d’Encamp, Ingrid Ruiz; i el candidat número 12 de la llista nacional i resident al Pas de la Casa, Laurent Thiebaud.

Comentaris (4)

Trending